Saturday, June 25, 2011

TAK BERTAJUK #1

SEKARANG DAH 4.30 A.M OTAK AKU TENGAH BERJALAN DENGAN CERDAS DAN TAK MUNGKIN AKU DAPAT TIDUR. KALAUPUN AKU TIDUR SUDAH PASTI AKU AKAN BANGUN PADA WAKTU YANG SAMA AKU TIDUR.

KENAPE AKU TAK PATUT TIDUR? SEBAB LAGI BEBERAPE JAM MAKCIK AKU AKAN MENJEMPUT AKU DAN BAWA AKU PULANG KE KAMPUNG IAITU FELDA PENGGELI,KULAI.

AKU TERASE SANGAT BOSAN APABILA DISURUH MAMA UNTUK PULANG KE SANA. AKU ADA MISI UNTUK DISELESAIKAN DISANA. LAGIPUN AKU MEMANG JARANG BALIK SANA. MAKLUMLAH KAMPUNG, TAK DE KAWAN. AKU NI BUKAN SUKA SANGAT BERKAWAN SEBAB MEMANG MAMA TAK KASI AKU BERKAWAN SO JANGAN SALAH KAN AKU KALAU AKU SOMBONG DENGAN KORANG. BERKAWAN DENGAN ORANG YANG AKU BERKENAN JE. HAHH KEJAM KAN AKU TAHU TUU.

PADA SIANG TADI KAWAN BAIKKU AFIFFA ADA MEMPERKENALKAN SATU BLOG YANG SANGAT AWESOME BAGI KITEORANG AYAT-AYAT YANG DIGUNAKAN JUGA GRAMATIS DAN KREATIF. SESUNGGUHNYA PEMILIK ITU MEMANG AWESOME AKU TAK BOHONG. INI URLNYA WWW.TEPUKDAHI.BLOGSPOT.COM ITU LAH YANG MENGILHAMKAN AKU SUPAYA UPDATE BLOG YANG DAH PUN BERSAWANG INI.

AKU TAHU BLOG AKU INI ENTAH APA-APA TAPI MULAI SEKARANG AKU AKAN UBAH DENGAN PERLAHAN-LAHAN DAN MENJADIKAN IA LEBIH SERONOK UNTUK TONTONAN UMUM.

AKU JUGA ADA TERFIKIR UNTUK MEMBUKA STORE SENDIRI KELAK. TAPI AKU TIDAK PASTI LAGI BILA AKAN KUBUKA MUNGKIN MINGGU HADAPAN, BULAN HADAPAN,TAHUN HADAPAN MAHUPUN TAHUN TAHUN AKAN DATANG TIDAK SIAPA LAGI AKAN TAHU. AKAN KU PERTIMBANGKAN DENGAN RAKANKU AFIFFA KERANA KAMI AKAN MENJADI RAKAN SEKOLAH RAKAN DILUAR DAN RAKAN KONGSI JIKA BERKESEMPATAN.

SESUNGGUHNYA PERUT AKU SEDANG MEMAINKAN LAGU HARDCORE DENDANGAN EYES SET TO KILL YANG BERTAJUK DARLING. ITULAH LAGU KEGEMARAN KU. INGINKU MAKAN COKLAT YANG DIBELI UNCLE DIPETI AIS TETAPI TERASA BERAT SUNGGUH KAKI INI UNTUK MELANGKAH.

DAN SEKARANG AKU TIDAK TAHU APA LAGI YANG PATUT AKU CORETKAN KERANA IDEA-IDEAKU SEMAKIN SURUT. SEKIAN PEMBACA, TERIMA KASIH.

SELAMAT PAGI